Semináře 2015: Vaše zpětná vazba

Článek shrnuje, jaké zajímavé reakce jsme od Vás získali.
Semináře 2015

> Výsledky konzultace:

**Jaká témata u vás nejvíce zvítězila?**
Podívejte se na graf níže. Zájem byl o fundraising, marketing i leadership. Mnoho z vás také uvítá technické vyjasnění si povinností projektů financovaných z programu Erasmus + KA3.

Bylo pro nás také důležité zjistit, které dny se Vám hodí pro jednodenní akci. V celku jasně se ukázalo, že to bude úterý, středa a čtvrtek.

**Co pro nás bylo největším přínosem?**
Vaše komentáře k seminářům a náměty na další témata (třeba i s přednášejícími z Vašich řad). **Příští rok bychom díky tomu rádi zařadili experta z oblasti bezpečnosti internetu, zdravého životního stylu mladých, školních parlamentů a školských rad, propojení neziskového a firemního sektoru, systém MAS nebo finanční řízení projektu.**

Děkujeme za to.

**A co očekáváte od seminářů VY?**

Praktické příklady. Networking. A dobrou náladu.

Tak posuďte sami, jak se nám to povedlo hned s prvním ze seminářů:

**[ODKAZ](http://www.strukturovanydialog.cz/akce/fundraising-aneb-netradicni-works...) na první ze seminářů Fundraising 27. 10. 2015.**

> Více o seminářích:

**„Naše povaha je už taková, že když jsme dosáhli velkých věcí, toužíme po ještě větších“**
Christian Morgenstern

Tento citát sloužil jako motto výzvy k hlasování o seminářích pořádaných Národní pracovní skupinou pro své partnerské organizace a další zájemce z řad organizací, které by se rády rozvíjely a překonávaly další mezníky ve své práci s mladými lidmi.

Cílem seminářů je Vám prostředkovat **zajímavé informace od osob z praxe,** ať už jde o neziskový sektor nebo soukromé firmy. Druhý, stejně tak důležitý cíl, je podporovat výměnu zkušeností (a motivace) s projekty strukturovaného dialogu s mládeží mezi Vámi a také dalšími aktéry (MŠMT, politici, DZS).

Výsledkem by měly být zajímavé neformální semináře, na které budete s oblibou jezdit a které Vás budou bavit. Strukturovaný dialog s mládeží přestane být jakýmsi pojmem bez obrysů a v České republice vznikne aktivní zkušená skupina lidí a organizací, které budou silnými aktéry národního i evropského dialogu.

Mohlo by vás zajímat