EU se ptá: co chceš změnit?

Využij příležitost vyjádřit svůj názor. Úředníci a politici z MŠMT, Evropské komise a Rady EU chtějí znát Tvoje názory na to, co potřebuješ ke svému rozvoji a spokojenému životu. Krátký dotazník Ti nezabere moc času, zapoj se!

Zajímá Tě Tvoje budoucnost, osobní rozvoj, co se děje ve Tvém okolí?

Pak odpověz na 6 otázek

* **v [online-dotazníku](http://web2.i-dotaznik.cz/918472/lang-cs),**
* **nebo "offline" dotazníku.**

Zapojíš se tím do strukturovaného dialogu EU - Tvoje názory dojdou **k úředníkům MŠMT i do Evropské komise.** Věnuj pár minut svého času pro svou budoucnost (a dalších mladých lidí také)!

> **Vyplnil/a jsi dotazník?**
>
> Dej ho taky svým spolužákům, kamarádům, členům oddílu, sdílej ho na facebooku (online verzi).
> Nemáš jak vytisknout více kusů? Napiš nám na lenka@crdm.cz kolik kusů potřebuješ a my Ti je pošleme.

**Co s vyplněným dotazníkem?**

* [Online dotazník](http://web2.i-dotaznik.cz/918472/lang-cs) - uložíš ho ve formuláři :-)
* Pdf dotazník - vytiskneš (nebo si necháš zaslat), rozdáš, vyplníte, odešleš na adresu Lenka Juřenová, Senovážné náměstí 24, 110 00 Praha 1 nebo naskenuješ a pošleš je na adresu [lenka@crdm.cz](lenka@crdm.cz).

V případě jakýchkoli dotazů prosím volej tajemnici Národní pracovní skupiny pro strukturovaný dialog s mládeží Lence Juřenové na 724 090 078 nebo piš na [lenka@crdm.cz](lenka@crdm.cz).

A pozor, dotazník mohou vyplňovat nejen lidé od 13 do 30 let, ale také **pracovníci s mládeží.** Také Váš názor je potřebný ke zlepšení politiky mládeže.

*Ilustrační fotka: © [Seppia](https://www.facebook.com/Seppia.cz/?fref=ts), projekt Strukturovaného dialogu na téma Komunita & dobrovolnictví v rámci Erasmus+, 7. 4. 2016.*

Mohlo by vás zajímat