Akce #JETOTU

Středisko volného času RADOVÁNEK ovládlo náměstí Republiky v Plzni

Akce #JETOTU je projektem, který se uskutečnil již druhým rokem jako prezentační a vzdělávací akce. Motem této aktivity Střediska volného času RADOVÁNEK bylo: Planeta Země, život a vzdělávání. Organizátoři chtěli zacílit na účast České republiky v předsednictví Rady Evropské unie, na témata udržitelnosti a také na podporu nadaných, talentovaných dětí a žáků napříč Plzeňským krajem.

„Vše to, co jsme chtěli sdělit, sdílet a předat veřejnosti se podařilo a jsem si jista, že tato akce přinesla další posun v prezentaci zájmového vzdělávání, rozsáhlé práce s nadanými a talentovanými dětmi a také v provázání formálního a neformálního vzdělávání,“ řekla nám ředitelka SVČ RADOVÁNEK, paní Eva Tischlerová.

Organizátoři ukázali sílu spolupráce, nadhledu a chuti vychovávat a vzdělávat děti, komunikovat s rodiči a veřejností, zabývat se tématy udržitelnosti a být občany nejen České republiky, ale i Evropy.

Celý článek si můžete přečíst přímo na webových stránkách RADOVÁNKU: https://www.radovanek.cz/informace/tiskove-zpravy/765-radovanek-ovladl-n...